Wie zijn wij

Ouders in Actie! vzw verenigt de ouders van de leerlingen van lagere school De Meyl en kleuterschool Het Mijltje in Duffel Mijlstraat. 


We organiseren in de loop van het schooljaar verschillende activiteiten, zoals het Mijls Eetfeest, onze quiz en onze verrassingsreis.  Voor de Ballonnekesstoet bouwen we samen een mooie wagen.  Met onze Fluo-actie moedigen we kinderen én ouders aan om zich in de donkere dagen goed zichtbaar te maken in het verkeer.  


Alle opbrengsten van onze activiteiten gaan steeds naar de scholen en naar de leerlingen.  Zo sponsoren we bijvoorbeeld typelessen en schooluitstappen en geven we financiële steun aan bijzondere projecten zoals het opfrissen van de speelplaats.


We vergaderen vijf keer per jaar met een hapje en een drankje erbij.  Op deze vergaderingen zijn ook de directies van beide scholen aanwezig.  Zij stellen regelmatig een pedagogisch project van de school voor en staan open voor opmerkingen en vragen van de ouders.  Zo maken we samen school!


Wil je graag andere ouders van de Mijlstraat en omstreken leren kennen en je mee inzetten voor onze kinderen?  Kom dan zeker eens kennismaken!